Casa en venda a Verges

 

Resum

Referència:
9469
Població:
Verges
Preu:
480.000 €
Tipus d'immueble:
Casa
Estat:
VENDA
Superfície construïda:
210 m2
Superfície útil:
168 m2
Superfície terreny:
405 m2
Habitacions:
4
Banys:
3
Qualificació energètica:
 

Descripció de la propietat

CEIGRUP TORRENT API. Casa a quatre vents a tranquil poble del baix Empordà a uns 9 km de la platja.

Amb una parcel•la de 405 m², i 210 m² construïts amb planta baixa i pis, consta de garatge de 24 m², cuina, rebedor, bany, menjador de 17 m² i sala d’estar de 27 m², a la planta baixa. Suite amb bany dues habitacions dobles, bany complet i terrasses a planta pis, bomba de calor – Aire condicionat, gran nivell d’acabats.

Verges és un municipi situat al nord del Baix Empordà, gairebé al costat de la comarca veïna de l'Alt Empordà. Se situa en una zona molt plana i banyada pel Rec de Molí, alhora però, és molt proper al cim de l'Montgrí.

En l'època medieval es va construir la part més antiga o primitiva de la població, la qual queda limitada a nord per la plaça Major, a sud pel carrer de l'Rec d'el Molí, a l'est pel carrer Valls i a l'Oest per la part final del carrer dels Bous.

De la muralla que envoltava tot aquest nucli en queden mostres importants, sobretot a la plaça Major, on hi ha una porta d'entrada a l'recinte i dues torres (una quadrada "segles XIII-XIV" i l'altre circular "segles XV- XVI") molt ben conservades.

Dins el recinte emmurallat trobem l'església, restes de l'antic castell (segle XII) que ocupava el lloc on ara hi ha l'Ajuntament i la plaça que hi ha just davant, i carrers com el de l'Ribossà o la de l'Església que conduïen a la porta oest de la muralla i que són veritables supervivents de la vila medieval.

Característiques

  • Parking
  • Aire condicionat
  • Piscina
  • Terrassa

Mapa

Sol·licitar més informació:

 
condicions de privacitat